Nejnovější recenze ze sekce Termostaty
jednoduchá obsluha
jednoduché ovládání
ttt
- snadná montáž
- kvalitní zboží za rozumnou cenu
Mora-Top Electra 06 Komfort EK 06SB.N130 - N230
Přidáno: 26. března 2024
(naposledy upraveno 26. března 2024)
Zakoupeno v TOPENILEVNE.CZ
Český výrobek + cena.
Tyto termostaty montuji prakticky od začátku jejich výroby,zatím žádná reklamace.Výhodou je jednoduchá montáž a proběh čerpadla proti zatuhnutí mimo topnou sezonu.
- Jednoduché ovládání.
- Funkční design, snadno pochopitelné i pro neprofesionály.
- V rámci domu funguje spolehlivě.
- Geniálně propracovaná konstrukce příjmače, tak, aby šel přišroubovat přímo na stávající podomítkovou krabici.
- Hezké provedení vysílače i příjmače.
Používám to na spínání vybíjecího ventilátoru v akumulačkách na místo původního vestavěného termostatu a regulace teploty v místnosti je mnohem stabilnější.
- Dlouhodobě instalované v domě
- Uživatelské nastavení
- Plně funkční a vyhovující
- Dobrý poměr cena výkon
Naprostá spokojenost
Dobře se ovládá, snadno se připojí.
- Snadná instalace
- Hystereze 1stupeň, nelze snížit
Reakce obchodu Wifi termostatická řešení
Dobrý den, hysterezi lze změnit v nastavení termostatu, při nastavení na 0°C termostat reguluje v komforním pásmu 0,6°C (hodnota hystereze 0,0°C plus minimální ochranný krok 0,6°C). Obvyklá hodnota jiných termostatů je regulace v pásmu 1°C, u termostatu WBW2black je hodnota snížena pro přesnější regulaci.
Doporučuji.
- na výstupu z příjimače má svorky pro připojení tří drátků ovládání, (na rozdíl od mnohem dražších) mohu tedy ovládat v létě i chlazení. (mám T.Č.)
- nevýhodou je prý jednosměrná komunikace;
Pracuje naprosto spolehlivě a jsem s ním prozatím velice spokojen.
- Design
- Ovládání přes mobilní aplikaci
- Vnitřní čidlo teploty v mém případě nepoužitelné
- U modelu měřící s přesností na 0,1°C je kalibrace teploty možná pouze po 0,5°C
- Hystereze 0 znamená spínání v intervalu cca 0,6°C. Naprosto jsem nepochopil, jak v tomto případě tato funkce funguje, ani návod nepomohl
- Historie nastavené teploty (v mobilu) neodpovídá skutečnosti, předpokládám, že to je chyba aplikace
- Z dodaného manuálu nebylo možno zjistit, jak se vstoupí do nastavení, protože nebyl dodán návod pro daný typ termostatu
Termostat W3EG (verze s příplatkem) jako jeden z mála sliboval parametry, které jsem po termostatu požadoval. Předpokládal jsem, že původní osvědčený termostat PT21 jednoduše demontuji a nahradím novým s tím, že pouze přivedu napájení 230V. Nebylo tomu tak, výměna trvala cca týden. Problém byl v tom, že vnitřní čidlo reagovalo příliš rychle na změny teploty a zřejmě ne příliš přesně. Výsledkem byla přibližně poloviční doba natopení místnosti a plynový kotel spínal v krátkých intervalech, což je neefektivní. Na řadu přišlo externí čidlo teploty, které po menších úpravách začalo dělat to, co jsem očekával. Takže nakonec alespoň částečná spokojenost.
Reakce obchodu Wifi termostatická řešení
Krásný den, moc děkujeme za Vaši recenzi.
Vnitřní čidlo měří velmi přesně, nejmenší nastavená hystereze při 0°C je spínání v rozsahu 0,6 stupně, tedy například při nastavení na 22,0°C termostat spíná při 22,0°C a vypína při 22,6°C (menší krok by neměl smysl, jak píšete i Vy, termostat by spínal a rozepínal příliš často, obvyklá nejmenší hodnota u ostatních termostatů je spínaní v rozmezí 1°C). Návod k termostatu je přiložen přímo u výrobku a je volně ke stažení pro všechny na našich stránkách v sekci související soubory (tak je tomu i všech našich výrobků).
- Funkční
Namontoval, zapojil, funguje. Dolaďování a úpravy lze dělat odkudkoliv
splňuje požadavky
funguje správně, snadná montáž
HADEX W1209WK
Přidáno: 1. března 2024
(naposledy upraveno 1. března 2024)
Zakoupeno v MegaKnihy.cz
spolehlivý
- Je to dobrý pomocník
funguje
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »