Nejnovější recenze ze sekce Termostaty
- Velký displej a hlavně přehledný
- Jednoduché ovládání
- Bezproblémové nastavení
- Prozatím nezjištěno
V krabici se nachází vysílací část se stojánkem a displejem, který je napájen bateriemi (jsou přiloženy) a přijímač. Přijímač je nutno napájet ze sítě 230 V a je nutno k němu připojit dva dráty k ovládání kotle. Zapojení je jednoduché. Vhodné pro seniory. Děda si pochvaluje to, že si může termostat vzít k posteli a nad ránem si přitopit aniž by musel vstát z postele.
Aluzan termostat B-100 WiFi
Chicken
Přidáno: 4. května 2024
(naposledy upraveno 4. května 2024)
Zakoupeno v Wifi termostatická řešení
- Opravdu univerzalni reseni pro vsechny systemy kotlu
- Jednoduche ovladani
- Novejsi 2024 varianta ma nabijeni pres USB-C
- Zobrazeni teploty po 0,1C
- Ovladani pres aplikaci telefonu
- Lze volit teplotu pouze po 0,5C
- Zapojeni je mozna lepsi sverit odbornikovi - hlavne napajeni ridici jednotky ke kotli
Posle vas hloupy kotel uplne do jine dimenze :)
Vynikající.
- Velký podsvicený display
- Intuitivní ovládání
skvělý termostat, jednoduché ovládání, vše funguje
- hezký, snadné zapojení
- horší uchycení na nerovný povrch, horší zasunutí do pevného plechu, ten by mohl být menší, aby se dal celý schovat.
do dnes ho ještě nemám 28.04.2024
- Český výrobce
- Spoustu funkcí
- Čidlo dostatečně dlouhý
Splnil očekávání
Vyhovuje mým potřebám.
- jednoduchá obsluha
- po naprogramování pracuje jak má.
Zatím funguje bez problémů...
Vydrží dlouho a pracuje dobře.
Super obchod a včasné dodání ,moc děkuji prodejci.
Vzhledem ke krátké době nelze jednoznačně posoudit vlastnosti, zatím vše OKi
Termostat má vše co má WiFi termostat mít. Dobrá je česká lokalizace, možnosti nastavení jsou více než dobré. Malinko mi schází možnost doladit si displej, chybí tomu barvy.
Produkt jsem vrátil z důvodu vlastní chyby výběru.
Aluzan termostat B-100 WiFi
Milan
Přidáno: 10. dubna 2024
(naposledy upraveno 10. dubna 2024)
Zakoupeno v Wifi termostatická řešení
- Bezdrátový Wifi
- Možnost ovládat na dálku odkudkoliv na světě
- Čitelný světelný display. Bíle svítí čísla na černém podkladu.
- Stojánek
- USB-C připojení i na baterie
- Ovládání přes app Smart Home
- Snadné spárování s MT
- Dodáno včetně nabíječky a kabelu.
- Český návod :) na okopírovaném papíru, aspoň něco.
- Cenově výhodné oproti známým konkurenčním produktům
- Na videu k produktu není ukázáno ani řečeno, jaký kabel zapojit do portu COM a NO
Na internetu jsem prohledal různá diskusní fóra, kde jsem našel zapojení modrého drátu do COM a hnědého drátu do NO. Někde také píšou, že při napájení bateriemi na tom nezáleží, protože se jedná pouze o spínací relé. Mám zapojeno k plynovému kondenzačnímu kotli Immergas.
- Dobře vyřešen.
- Jednoduché ovládání.
- Používám k úplné spokojenosti další 3 termostaty od firmy ELEKTROBOCK: 2x PT22, 1x BT32 GST.
- Cca před 4 roky měl 1 rok starý termostat PT32 GST závadu, reklamoval jsem termostat. Následně firma ELEKTROBOCK uznala reklamaci a poslala jiný.
U 4 roky starého prostorového termostatu PT32 GST (vyměněný resp. nový po reklamaci před 4 roky) se na displeji cca 3x v průběhu posledních 3 měsíců „zasekla“ nízká teplota a plynový kotel ÚT stále topil. Tedy termostat nevypnul kotel ÚT přestože v mistnosti byla teplota vyšší o 6 C než nastavená.
Konkrétně nastavení termostatu: teplota 22 C; hystereze 0,2 C; skutečná teplota v místnosti 24,1 C; na displeji termostat ukazoval 18 C a kotel ÚT stále topil.
Termostat jsem odeslal do opravy do firmy ELEKTROBOCK. Následná reakce fy ELEKTROBOCK byla, že termostat po 10 dnech testování nevykázal žádnou závadu a je v pořádku. Závěrem musím uvést, že závadu považuji za velmi nebezpečnou! Často býváme mimo republiku i 3 týdny. Vypínání kotle ÚT by pak probíhalo jen kotlovým termostatem což může být někdy kritické. A to nemluvím o zbytečné spotřebě plynu a přetápění domu v naší nepřítomnosti.
Rozhodl jsem se ale koupit nový PT32 GST a doufám, že se závada nebude opakovat.
Velká spokojenost, máme už třetí
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »