Nejnovější recenze ze sekce Termostaty
jednoduché a funkční zařízení bez nutnosti kabeláže v prostoru domu bytu
spokojenost
Možnost přenášení ovládacího termostatu, kam libo a také možnost ovládání kotle pomocí radio signálu. Neměl jsem termostat v referenční místnosti spojený kabelem a teď kotel mohu ovládat i přes telefon.
- Líbí se mi digitální displej který ukazuje teplotu v místnosti a po pohnutí natavovacim kolečkem ukazuje teplotu požadovanou. Funguje v pohodě.
Jednoduchá instalace. Jednoduché nastavení. Jednoduchá obsluha. Skvělý produkt. Funguje přesně podle očekávání. Obecně trochu vyšší cena, tomu ale odpovídá kvalita zpracování a funkčnosti, balení.
Snadné nastavení
spolehlivost, mám již druhý.
Emos P5604
Přidáno: 3. listopadu 2023
(naposledy upraveno 30. listopadu 2023)
Zakoupeno v EMOS.cz
Vynikající i montáž jednoduchá.
- umí, to co jsem od něj vyžadoval
Jednoduché ovládáni
- Zapojení termostatu a jeho funkce neodpovídá schematu.
- Jednoduché ovládání
- má stojánek
- při akci kolečka se podsvítí displej - výhoda v noci
- docela závažný nedostatek: krátký dosah - nefunguje přes jednu zděnou příčku na vdálenost 3m
Jsem zklamán krátkým dosahem. Potřeboval jsem druhý termostat který by bylo možno přemísťovat mezi dvěma pokoji a tak jsem zvolil tento. Nechal jsem se zlákat přenosovou frekvencí (pracuje na 868MHz) a pěkným designem. Na stejné frekvenci mi pracuje už jeden termostat od Jablotronu TP-82 a spolehlivě pracuje na vzdálenost 10m přes tři zdi a jedno patro již více než deset let. Tento nefunguje přes jednu zeď na 3m. A po týdnu zkoušení když dám termostat blíž k vysílači, tak se stane že někdy nesepne. Budu muset řešit přemístění přijímače.
Termostat je na ovládání srozumitelný.
- Design
- Při nastavování programu se musí pracovat rychle, jinak se nastavení ukončí a je třeba program projít znovu....
Termostat má celkem profi design v porovnání s alternativou Elektrobock. Montáž přijímače je na svorky, musel jsem tedy odmontovat zásuvku a napojit přímo.
Časem uvidíme, jaká je spotřeba baterií u vysílače.
Jsem spokojená,jednoduchá obsluha a hlavně podsvícený displej.
- jednoducha instalace
- jednoduchá instalace
- cena/kvalita
- kvalitní za přijatelnou cenu
- předchozí typ této značky fungoval bezchybně 18 let s plynovým kotlem
- nekomplikované nastavení
- neobsahuje množství nevyužitelných funkcí
- sympatické rozměry zařízení
- bohužel je ukončená výroba, doprodává se
super programovatelný vnitřní termostat k plynovému kotlu za rozumnou cenu
bez problémů
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »