Nejnovější recenze ze sekce Termostaty
- Levná a kvalitní varianta bezdrátového termostatu.
- Pěkné balení
- Zklamala mě možnost připojení na drát (chybí svorky),nedostatečný návod na připojení.
Nevím mám ho jenom krátce
Zapojení a nastavení během chviličky. Funguje jak přes aplikaci, tak samostatně. Líbí se mi, že součástí dodávky je zadní kryt termostatu, kdy jde buď připevnit na zeď nebo vyměnit kryt a postavit na stojato. Dodáváno včetně usm kabelu a trafa. Super
- cena, WiFi
Perfektní termostat, pomocí aplikace super rychlé připojení k síti a nastavení. Jediná škoda je, že v aplikaci nelze nastavovat hysterezi, ale přímo v termostatu to samozřejmě jde.
Na topnou rohož v koupelně ideální. Než kupovat na Ali za 800,- a riskovat, že to pošta ztratí, a riskovat záruku, je lepší lehce připlatit a je to :-)
P.S.: Snad vydrží aspoň 5 let, původní OJ Microline to vzdal po 18 letech :-)
Používám ho ke krbovým kamnům s výměníkem měl jsem stejnou značku ale příložný s výměnou modernějších kamen jsem potřeboval s kapilárou je přesnější.
- Funguje jak má.
- Nic.
zatím nepřipojen + - ???????
- Klima x topení
- velký display
- Podrobný český návod chybí, nutno stáhnout z internetu
- trochu málo místa kolem kontaktů
konstrukce a vlastnosti mně vyhovují .
- Výborný výrobek.
- Kvalitní eshop.
Spokojenost, mám jedině tyto termostaty.
Nevím jak funguje program výrobce (ten jsem neplánoval používat), ale po přehrání programem ESPhome dělá přesně to, co chci.
- dobře že lze koupit samostatně
Tuya WBW2black
Přidáno: 15. září 2023
(naposledy upraveno 15. září 2023)
Zakoupeno v Wifi termostatická řešení
- Funguje jak má,, skoro vše bylopřednastavené, takže iv aplikaci to jede bez problémů.
- Easy to connect
- Easy to control heating device
- Battery or usb powered
This product is best wireless Wi-Fi thermostat I have, connection is very easy. It can be both battery powered or usb powered. The boiler receiver is 230v powered. It shows temperature with 0,1 degree scale.
- Stunning design
- Easy to connect
- Application Tuya Smart life
The product has nice design, easy to use, measure 0,1degrees, shows consumption. Application Smart life is also easy to use
termostat je pěkný, dobře se ovládá, snadná montáž
závada již po necelých 3 letech, snadná výměna, ale alespoň 5let by vydržet mohl
špatná dostupnost baterie
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »