Nejnovější recenze ze sekce Termostaty
- Jednoduchá montáž a nastavení,proběh čerpadla
Termostat montuji prakticky od začátku jeho výroby,zatím žádné reklamace.
- nejaky cas bezi bez baterky
- uz par mesicu funguje bez problemu
Vlastne je tam vsechno co potrebujeme
- Super
- Délka jímky výborná pro zásobníky a akumulace
- Měděná jímka-výdrž?
- Decentní design
- Snadné ovládání
Zatím nebyl použit. Dle popisu by měl splnit požadované.
- Stačí jednou nastavit a nemusíte se dál starat.Zasuvku mám druhou a vyhovuje velice dobře.
- Aplikace
- Elegantní design
- Webové rozhraní
- Dosah signálu
- Nedrží na přibalené oboustranné izolepě
Na rozdíl od hlavic byl proces párování termostatu a brány/relé celkem snadný, jen bylo potřebamít krabičky blízko u sebe.
Signál dosáhne ze sklepa přes 2 patra až do podkroví, ale s odřenýma ušima a občas se ztrácí. Naštěstí se ale relé odlepuje od zdi a vise na kabelech má asi antény v lepší poloze pro příjem z horních pater, tak jsem ho přestal lepit zpět :) Bohužel nelze přidat do sítě další bránu (přijímač pro hlavice ze Starter packu), abyste prodloužili signál. Pokrytí wi-fi nestačí, zařízení mají vlastní síť a na wi-fi je pouze brána/relé.
Kabely ke kotli mohly být delší, ale jdou snadno nastavit (dokud nejsou natažené do útrob kotle).
Velmi pozitivně hodnotím přehlednou aplikaci, kde jde pohodlně programovat denní profily teplot. Jde to dobře na mobilu, ještě lépe na webovém rozhraní.
Ve srovnání s jinými pokojovými termostaty mi tento připadá jako výhodná koupě, dokud k němu nezačnete dokupovat celkem drahé hlavice.
- Jednoduchý, elegantní.
- Otevírání krytu kvůli výměně baterií z horní strany vypáčením plastových "jazýčků" šroubovákem. Nešikovné, časem předpokládám vylomení.
intuitivní nastavování spokojenost
- ok
- Jednoduché intuitivní ovládání
- Zatiaľ len odskúšaný na stole
EMOS T 3
Zdeněk Lejtnar, Ing.
Přidáno: 10. ledna 2024
(naposledy upraveno 5. února 2024)
Zakoupeno v PATRO.cz
- cena, jednoduchost
- Musel jsem produkt upravit (galv. oddělený výstupní kontakt od sítě). I přes můj dotaz u dodavatele na kompatibilitu s jiným termostatem.
- pěkné, kvalitní provedení
- automatizace pro otevřené okno a doma/mimo domov pouze za předplatné
- automatizace v google home nejde, pouze manuální nastavení teploty
- je potřeba zřídit účet u tado a zadat osobní údaje
- informace o kvalitě ovzduší byla z aplikace odebrána
Aluzan termostat B-100 WiFi
Přidáno: 8. ledna 2024
(naposledy upraveno 8. ledna 2024)
Zakoupeno v Wifi termostatická řešení
- Instalace a ovládání OK
- Nemožnost nastavení více týdenních cyklů
super
Původní odešel po dvou letech.
Aluzan termostat B-100 WiFi
Přidáno: 2. ledna 2024
(naposledy upraveno 2. ledna 2024)
Zakoupeno v Wifi termostatická řešení
- Lehká instalace
- Dělá co má. Ještě co vydrží
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »