Nejnovější recenze ze sekce Termostaty
- dělá, co má.... :-)
- Funguje.
- asi nic
- za 3 dny vybije baterky, tudíž nepoužitelný
Nepoužitelný termostat, funkčnost maximálně 2,1 roku, měl jsem dva a oba udělali to samé. Drahý a špatný produkt z číny. Nikdy více tato značka. Nedoporučuji.
- Funguje naprosto spolehlivě
- Snadná dočasná změna nastavené teploty
- Úplnému laikovi se může jevit úvodní nastavení poněkud složitější, ale myslím, že většina lidí princip pochopí.
Hysterezi 0,5⁰C lze významně snížit využitím tepelné zpětné vazby vhodným umístěním přenosné části, ve které je teplotní čidlo. Lze využít sáláni radiátoru, proudu teplého vzduchu od topného tělesa apod.
Je to sice metoda pokus-omyl, ale poměrně rychle vede k cíli, kdy s levným termostatem dosáhnete příjemného prostředí v místnosti i bez vysokých nákladů na regulaci.
solidní
nebyl letáček s el. připojením ,nalezeno na internetu
- ano
Vse super.
- Jednoducé zapojení
- Dělá, co má
- Mě osobně přišel produkt jako již rozbalený (lehké oděrky na kraním plastu), ale nic co by mě více trápilo
Ok.
Funkční - O K
Aluzan termostat B-100 WiFi
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v Wifi termostatická řešení
Jednoduchá instalace
Měl jsem mnoho let starší verzi regulátoru, fungoval bez problémů. Nová verze má několik vylepšení, která usnadňují programování, místo 9V baterie je 2xAA, takže určitě vydrží celou sezónu (u starší verze to někdy bylo "na doraz"). Jednoduché přepnutí na manuální režim, malé rozměry, možnost změny umístění. Doporučuji.
- funguje
- funguje
- chyba v návodu - aktivace nejde tak jak je popsána
- Velky prehledny displej
- 3 typy regulace - zakladni hysterezni, dale PI a PID
- Moznost nastavit si velikost hystereze
- Rezimy regulace - automaticky, rucni, dovolena
Pro méně zkušené lépe popsat zapojení.Když dám fázi na kontakt 2,tak spíná od O-90 .Když dám fázi na kontakt 1,tak tomu tak není-hrozí nebezpečí přehrátí kotle.
V popisu by nebylo špatné ještě uvést:
svorka 2-fáze-při dosážení nastavené teploty 0-90 °C ,sepne kontakt mezi svorkami č 2 a C.
- Výborný produkt