Poradna Netatmo Thermostat NTH01-EN-EU

Autor: Rasi4R | Vloženo: 23.10.2017 000 17:11 | Témata: Poradna Netatmo Thermostat NTH01-EN-EU

Rasi4R

Rasi4R

Je možné použít pro dva kotle?

Dobrý den, mám větší byt, který vznikl propojením dvou menších bytů. Jsou tam tedy dva okruhy a dva kotle. Chci se zeptat, zda je možné tímto termostatem (+ Netatmo hlavicemi) ovládat dva okruhy? Případně, jestli mohou být dva kusy v jedné wifi síti. Děkuji za odpověď.

  • iLevne.cz

    iLevne.cz

    23. října 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    termostat se připojuje místo původního termostatu kotle, v případě, že by jste zapojil jeden termostat na oba kotle (okruhy) v okamžiku kdy by dal termostat (nebo hlavice) pokyn, že na okruhu jedna (případně okruhu dva) je chladněji ať se zatopí, spustil by se i kotel na okruhu 2 (případně jedna). Takže řešením je, aby každý kotel měl svůj termostat - ano může jich být více v jedné síti. Každý termostat a každá hlavice má jedinečný identifikátor. Každý okruh pak bude mít spárovány hlavice na svůj termostat a tím docílíte toho, aby topil správný okruh ve chvíli kde je potřeba.
    V případě, že by jste potřeboval další informace, napište mi na email.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.